logo HR DE IT EN FR HU RU
Pretražite Našu Bazu
3793 nekretnina u ponudi!
Status:
Regija:
Tip:
Grad:
Otok:
Poredaj po:
Uz more:
 
main
 
Hrvatske Ekskluzivne Ponude
 
 
Ulaganja

Top investicijski projekti


blizu Rogoznice
Turističko naseljeotok Brac
Vila za izgradnjuOtok Šolta,
11 vila za izgradnju s pogledom na moreotok Kornati,
Turistički razvojni projektDubrovnik, Trsteno
Projekt za luksuznu vilupoluotok Pelješac,
Zemljište / hotel investicija


 
 
Top lokacije nekretnina u Hrvatskoj

Nekretnine na Hrvatskim otocima


Nekretnine na Hrvatskoj obali

 
Ponuda Tjedna

Small image
Tip: Kuća / Vila,Novogradnja
Cijena: 360.000€
Lokacija: Novigrad
PRICE REDUCED!
Small image
Tip: Kuća / Vila,Hotel
Cijena: 690.000€
Lokacija: Makarska
Sale by owner
Small image
Tip: Kuća / Vila
Cijena: 165.000€
Lokacija: Brac
SPECIAL OFFER!
Small image
Tip: Kuća / Vila
Cijena: 170.000€
Lokacija: Vis
magical bay
Small image
Tip: Kuća / Vila
Cijena: 190.000€
Lokacija: Solta
Exclusive sales
 
Početna / Villas_off_plan_Solta

Projekt za izgradnju 11 vila - otok Šolta

Projekt za izgradnju 11 vila - otok Šolta

Projekt za izgradnju 11 vila - otok Šolta

Nečujam je u rimsko doba od Splita bio udaljen jedanaest sati veslanja, a danas se do slikovitih uvala brzim brodom dolazi za svega petnaestak minuta, koliko je potrebno za prijeći devet nautičkih milja. Ipak, do dana današnjeg Šolta je ostala oaza tišine, te mjesto isključivo namijenjeno odmoru.

LOKACIJA S POGLEDOM NA MORE

Ekskluzivne i jedinstvene vile svoje mjesto našle su na Šolti, predivnom srednjedalmatinskom otoku, nadomak Splitu. Mir, sunce i zdrava klima, te opojna boja netaknutog morskog plavetnila tek su dio onoga što nudi Nečujam, najljepša i najveća uvala na Šolti, s nizom malih slikovitih uvala... Vile Nečujam, njih jedanaest, smještene su na slikovitoj otočkoj padini, koja se blago spušta prema moru, a koncipirane su kao atraktivne luksuzne kuće.

OPIS

Vile Nečujam idealno su uklopljene u oazu mira i tišine. Smještene na blagoj padini, kaskadno su uređene tako da ničim ne remete prirodni sklad jedinstvene uvale. Svaka vila ima slobodan pogled s terasa, fitness, komforne spavaće sobe s kupaonicom i garderobom, dva parkirališna ili garažna mjesta, a svima su zajedničkom uspinjačom dostupni prostori s bazenima u donjem dijelu parcele, tik uz more. Budućim vlasnicima ove će vile omogućiti potpuni odmor u neposrednoj blizini mora, kao i komfor koji će omogućiti vrhunska opremljenost svake od vila. Kako je najljepša šoltanska uvala oduvijek bila idealno mjesto za odmor i nesputano uživanje, tako su i Vile Nečujam pravo mjesto za - savršen dan. Uz sav komfor i luksuz koje će ove vile pružiti svojim vlasnicima, idealno su mjesto za sve uspješne ljude koji su orijentirani na more i nautiku. Tim prije jer se naslanjaju na budući projekt Marina & Resort Nečujam, koji će se nalaziti nasuprot jedanaest luksuznih vila. Blizu, a opet dovoljno udaljeno da vlasnicima istodobno osiguraju mir i tišinu, ali i jedinstvenu komunikaciju jahtama. Jer, upravo je Nečujam među nautičarima poznat kao zaljev s puno manjih uvala, uvijek dobro zaštićenih od vjetra (Piškera, Maslinica, Podkamenica, Šumpljivina i Tiha). Pravo mjesto za – savršen dan. Pročelje svake od jedanaest Vila Nečujam djelomično je obloženo kamenom, dok je ostali dio pročelja žbuka. Za zaštitu od sunca predviđene su nadstrešnice, tende, klizne žaluzine i grilje. Usto, svakoj vili je osiguran komforan vanjski prostor (terase i bazeni), koji je funkcionalno povezan s unutrašnjim prostorom, kako bi se osigurala kvalteta boravka na otvorenom. Vile Nečujam, čija je ideja temeljena na luksuzu, uz istovremeno poštivanje netaknute šoltanske prirode i izvornog dalmatinskog ambijenta, smještene su u tri atraktivna objekta. Tako su vile A,B, i C koncipirane kao jedna stambena građevina s tri stambene jedinice, vile D i E su jedna stambena građevina od dvije stambene jedinice, dok su vile F i G zasebne kuće s bazenom na razini terena. Iako je posljednjih godina potražnja za nekretninama u Dalmaciji u stalnom porastu, vrlo je malo onih koje uistinu nude ekskluzivnost i udobnost boravka, kombiniranu s lokacijom uz samo more. Zato su Vile Nečujam savršeni prostor za one koji traže mjesto za istinski užitak i odmor.

BROKER - Vaš partner za nekretnine u Hrvatskoj

BROKER CO., Branimirova obala 10, Split, HRVATSKA

tel:++385 21 541 000, fax:++385 21 541 008

KONTAKTIRAJTE NAS!

 
Zadnjih 5 Unosa
Small image
Tip: Apartman
Cijena: 85.000€
Lokacija: Korcula


Detalji o nekretnini
Small image
Tip: Kuća / Vila,Hotel,Zemljište
Cijena: 1.180.000€
Lokacija: Split

Hrvatska nekretnina, Split. Samostojeća kuća, blizu užem centru grada, samo 5 minuta hoda do cetra ili plaže, nalazi se kuća sa zemljištem.
Detalji o nekretnini
Small image
Tip: Kuća / Vila
Cijena: 1.400.000€
Lokacija: Peljesac

Ovu prekrasnu mediteransku kuću sagradila je krajem 19. stoljeća stara obitelj s Pelješca. Pripadala je tradicionalnim kapetanima "duge plovidbe" koji su putovali po cijelom svijetu i uvijek željno čekali da se vrate u svoju mirnu oazu, svoj dom.
Detalji o nekretnini
Small image
Tip: Kuća / Vila
Cijena: 95.000€
Lokacija: Kastela

Hrvatska nekretnina, Kaštel Stari. Dvojna stara kamena kuća na rivi u Kaštel Starom, turističkom mjestu bogate povijesti, 15 km od Splita, površine 75 m², na tri etaže.
Detalji o nekretnini
Small image
Tip: Kuća / Vila
Cijena: 850.000€
Lokacija: Brac

Hrvatska nekretnina, otok Brač. Samostojeća kuća sa bazenom i prekrasnim pogledom na more, površine 200 m² + 100 m² terasa.
Detalji o nekretnini
 
 
Klijenti o nama

Ela i Thomas, Norveška
"Kupnja nekretnine pod njenim vodstvom (i ostatka Broker tima) je prošao s lakoćom. Sve od provjere vlasništva nekretnine, sve legalne procedure do finalne transakcije i riješavanja problema - pobrinuli su se baš o svemu."
Pročitajte više...

Paolo i Maria, Italija
"Od prvog dana i sastanka nikad nismo požalili što smo odabrali njihovu agenciju. Pružili su nam 150% pomoći u svemu!" Pročitajte više...

Mats i Susanne, Švedska
"Rade svoj posao sa srcem i to ih čini različitim od drugih!"
Pročitajte više...

Wayne Australia
"Sve se odvijalo mnogo brže i lakše nego smo očekivali."
Pročitajte više...

Boris Norveška
"Vaše usluge srdačno ću preporučiti svakom tko bilo razmišlja o prodaji ili kupovini u Dalmaciji"
Pročitajte više...